Comuniștii români sărbătoresc femeia…în Venezuela!

Cu ocazia zilei de 8 martie, Comitetul de Reorganizare a Partidului Comunist Român a transmis omagiul său pentru toate femeile militante. Mai mult, comuniștii au trimis un reprezentant la Conferinţă Mondială a Femeilor din capitala Venezuelei, Caracas.

Conform comunicatului de presă emis de liderul Petre Ignațencu, pe langă salutul înaintat pe această cale femeilor din întreaga lume, “trebuie amintit că această zi a fost impusă în conştiinţa umanităţii de lupta femeilor militante de orientare socialistă şi comunistă, de-a lungul a peste 100 de ani, dând numeroase jertfe.”.

Contactat de alfa news, Ignățencu a mai spus: “Noi am trimis în Caracas o tovarășă care să ne reprezinte la Conferinţă Mondială a Femeilor – WWC. Mona Agrigoroaiei este o tânără masterandă în științe politice și comunicare de care noi aveam foarte mare nevoie. Ea va transmite salutul nostru întregii lumii comuniste la această manifestație. (…) în mesajul prezentat acolo, pentru a demonstra că doar într-un context socialist există egalitatea între sexe, ea va aminti că România a fost prima țară din lume care a dat un ministru de sex feminin, în persoana Anei Pauker.”.

Tot el a relatat cum a ajuns tovarășa Agrigoroaiei în formațiunea sa: “Totul s-a petrecut prin inetrmediul internetului, ea ne-a trimis un e-mail, noi am răspuns, am mai făcut câteva schimburi de impresii  și a urmat în mod firesc întâlnirea care ne-a confirmat că suntem compatibili și că merită să se alăture mișcării noastre.”.

sursa: alfa news

1 comentariu adaugă comentariu

  1. AUREL #

    Tovarasi ce mai stiti de adunarea de pe 03 iulie 2011 , doresc sa fac si eu parte la reuniunea PARTIDULUI COMUNIST ROMAN.

adaugă comentariu

*

august 2022
L Ma Mi J V S D
« mai    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Go To Top