Comunicat

Comitetul de Reorganizare a Partidului Comunist Român salută victoria forţelor de stânga la alegerile generale din Grecia şi prezidenţiale din Franţa.

Rezultatele partidelor stângii comuniste din cele două ţări arată în mod convingător că propaganda anticomunistă  dusă de forţele politice de dreapta şi mass-media aliată acestora. în ultimii 20 de ani, şi-a pierdut forţa de manipulare a clasei muncitoare şi celorlalte categorii sociale defavorizate în societatea capitalistă. Ca urmare a acestui fapt aceştia îşi îndreaptă din ce în ce mai mult privirea plină de speranţă către forţele de stânga, marxiste.

Ascensiunea stângii comuniste la aceste alegeri este evidentă şi ea necesită doar unitate pentru a deveni capabilă să şi guverneze.

De unitate între toate mişcările politice ce se declară marxiste este nevoie şi în România pentru a recrea forţa politică capabilă să îşi asume croirea unui nou drum pentru ţara noastră, un drum bazat pe idealurile învăţăturii create de marele Karl Marx- de la naşterea căruia s-au împlinit 194 de ani pe 5 mai, marxismul.

Proletari din toate ţările, uniţi-vă!
Petre Ignatencu  Președinte

adaugă comentariu